0. Intro Bijbelschool

Welkom bij de online Bijbelschool van “Één in de naam van Jezus” !

Hopelijk heb je net als ons ook een verlangen om als wedergeboren christen geestelijk te groeien en vruchten te dragen voor God zodat Zijn koninkrijk steeds meer zichtbaar zal worden op aarde. Wij hopen dat je jezelf openzet voor de fantastische en levens veranderende boodschap over de liefde en genade van God, het offer van Jezus voor jouw zonden en de werking/gemeenschap met de Heilige Geest. In de loop van de eeuwen zijn er vele miljoenen mensen geweest de kracht hebben ervaren van Gods altijd levende Woord: de Bijbel.

Veel landen zijn zelfs op de principes van de Bijbel gebouwd, en het is nog altijd het meest gelezen boek ter wereld! Toch staan in de Bijbel ook ongemakkelijke en soms voor mensen provocerende boodschappen die in onze tijd voor veel mensen (ook christenen) minder makkelijk te accepteren zijn. Om deze dingen goed te begrijpen is het belangrijk dat we de HELE Bijbel bestuderen (en niet alleen de teksten die ons een goed gevoel geven) en bekijken wat Gods Woord er nou echt over te zeggen heeft.

In deze 100-delige Bijbelschool met bijna 120 onderwijsvideo`s verdeeld in 8 categorieën is het vanaf het begin mijn bedoeling om je de HELE waarheid van God Woord te brengen en niet alleen de populaire onderwerpen die veel likes, applaus en naar het vlees een goed gevoel opleveren. Als je je laat leiden door het levende Woord van God zal de waarheid je vrijmaken!

 Jezus dan zei tegen de Joden die in Hem geloofden: Als u in Mijn woord blijft, bent u werkelijk Mijn discipelen, en u zult de waarheid kennen, en de waarheid zal u vrijmaken. 

Johannes 8:31-32 HSV

1. Het Evangelie

2. Geestelijk groeien

3. De gemeente

4. Bevrijding en genezing

5. Huwelijk en seksualiteit

6. Vervolging en lijden

7. Israël en de eindtijd

8. Overig

9. Verdieping