Ik vertel van tevoren wat er gaat gebeuren. Dat doe Ik al sinds Ik de mensheid heb gemaakt. Wie kan dat ook? Laat hij dan roepen en het Mij bewijzen.‭

Jesaja 44:7 BasisBijbel

De Bijbel bestaat voor bijna een derde deel uit profetie!

Een profetie is een boodschap die geïnspireerd is door God, een goddelijke openbaring. Sommige profetieën zijn in het verleden al vervuld en andere zullen in de nabije toekomst hun vervulling nog krijgen.

 God maakt altijd bekend wat hij van tevoren gaat doen doormiddel va zijn profeten, dat is vandaag de dag niet anders. In deze video wil ik gaan bespreken welke zienswijzen er zijn op het gebied van profetie en hoe je de profetieën moet interpreteren.

 Aanbevolen boeken:

Wake up van Arno Lamm en Emile-Andre Vanbeckevoort

Daniël van Dick M. Stichter en Jeep van der Schoot

De openbaring van Jezus Christus van van Jeep van der Schoot

Every prophecy of the Bible van John F. Walvoord

Volg je ons al op YouTube?