“Als dan de Zoon u vrijgemaakt heeft, zult u werkelijk vrij zijn.”

Johannes 8:36 HSV

Worden in jouw gemeente ook boze geesten uitgedreven net zoals we dat lezen in de vier evangeliën en Handelingen? Of zijn de demonen allemaal ergens vertrokken naar Afrika en Zuid-Amerika? Ooit hoorde ik een mooie uitspraak; “De grootste truc die de duivel uithaalde dat hij was de ongelovige mensen ervan overtuigde dat hij niet bestaat.”

Deze waarheid kan je ook plakken op het onderwerp van het uitdrijven van boze geesten, die veel christenen ervan hebben overtuigd dat deze praktijk tot het verleden zou behoren. Tegenwoordig zouden alleen de psychiatrische klinieken mensen kunnen helpen met ladingen zware medicijnen die vaak meer bijwerkingen geven dan dat het een oplossing geeft.

Deze klinieken richten zich meer op symptoombestrijding dan op een goede oplossing. Je ziet dan helaas ook vaak dat mensen van de ene kliniek naar de andere belanden omdat ze telkens terugvallen in dezelfde verslaving. Deze mensen zijn demonisch gebonden of zelfs bezeten en hebben BEVRIJDING nodig! Misschien heb je last van stemmen in je hoofd die je aanzetten tot verkeerde dingen, zie je schimmen of andere duistere figuren of heb je last van allerlei verslavingen….alleen als de Zoon je vrijgemaakt hebt ben je werkelijk VRIJ!

In deze video ga ik de volgende onderwerpen behandelen:

– Wat zijn demonen?

– Kunnen christenen ook demonisch gebonden zijn?

– Alleen Jezus maakt je werkelijk vrij!

– Hoe werp je demonen uit?

– Kan elke christen demonen uitwerpen?

– De 7 stappen naar bevrijding

– Hoe blijf je vrij?

Aanbevolen boeken:

Bevrijd van banden van Wilkin van de Kamp

Lucifer ontmaskerd van Derek Prince

Zegen of vloek van Derek Prince

Kan een Christen gebonden zijn van Wilkin van de Kamp

Bevrijding en genezing van Wilkin van de Kamp

Ze zullen boze geesten uitdrijven van Derek Prince

Hoe behoud ik mijn vrijheid van Wilkin van de Kamp

Volg je ons al op YouTube?