76. Wat zegt de Bijbel (en de wetenschap) over HOMOSEKSUALITEIT en TRANSGENDERS?

“Daarom heeft God hen overgegeven aan schandelijke hartstochten, want ook hun vrouwen hebben de natuurlijke omgang vervangen door de tegennatuurlijke. En evenzo hebben ook de mannen de natuurlijke omgang met de vrouw opgegeven, en zijn in wellust voor elkaar ontbrand: mannen doen schandelijke dingen met mannen en ontvangen het gepaste loon voor hun dwaling in zichzelf.”

Romeinen 1:26-27 HSV

Als het vandaag de dag over homoseksualiteit en transgenders gaat beland je al snel in een emotioneel mijnenveld. Er zijn steeds meer christelijke leiders die homoseksuelen en transgenders toestaan in hun kerken en gemeenten onder het mom van Gods oneindige liefde. Dat komt vaak voort uit een aantal misvattingen die ze hebben op de volgende vragen:

– Wat is liefde?

– Wat is genade?

– Mag je oordelen?

Als je niet het Bijbelse antwoord hebt op deze vragen is de kans groot dat je ook op het gebied van homoseksualiteit en transgenders een eigen definitie gaat maken van wat God hiervan zou vinden. De Bijbel keurt de keuze om een (seksuele) relatie met iemand van hetzelfde geslacht te hebben heel vaak af. Ook jezelf een ander geslacht geven dan dat je had bij je geboorte is iets wat tegen de principes van de Bijbel ingaat.

Een volgende vraag die je als christen zal moeten beantwoorden als het over dit onderwerp gaat is de volgende:

– Wil je God meer behagen of de wereld?

De wetenschappelijke waarheden over dit onderwerp zijn vaak totaal onderbelicht in de mainstream media omdat dit niet in hun agenda past:

– Er bestaat niet zoiets als een homogen (84% van de homoseksuelen veranderde ten minste één keer van seksuele oriëntering tijdens zijn/haar leven.)

– Zo 70-80% van de homoseksuelen zijn als kind misbruikt

– 75% van de nieuwe HIV diagnoses ontstaan door homo en biseksuele mannen

In deze video wil ik dit explosieve onderwerp uitgebreid gaan behandelen en je vertellen wat Gods Woord hierover zegt.

Aanbevolen boeken:

– Als je je anders voelt van dr. R. Seldenrijk

– Feiten over homoseksualiteit van John Ankerberg en John Weldon

Seksuele indoctrinatie in schoolboeken van Gezin in Gevaar

 

 

Volg je ons al op YouTube?