Vanaf vandaag 17 augustus is de website 1indenaamvanJezus dan eindelijk online! Wat een jaar geleden begonnen is met een simpel YouTube kanaal is nu uitgebreid met een schitterende website die gemaakt is door Joran Hersevoort van Aleph communicatie.

Met deze website hebben we meer mogelijkheden om het Evangelie van Jezus te verspreiden zonder de censuur maatregelen die momenten vanuit de grote tech bedrijven vandaan komen. We leven in een bijzondere tijd, dus is het ook tijd voor een bijzondere werking van Gods Geest. Met een uitgebreide 100-delige gratis online Bijbelschool en verschillende bloggers die hun bevindingen uit het Woord met je gaan delen willen wij daarin gaan bijdragen. Dat kunnen we nu mooi gaan doen met deze website.

We gebruiken nog lang niet alle mogelijkheden van deze website dus is er in de toekomst ruimte voor andere geloofs initiatieven, we gaan kijken hoe God het gaat leiden. Natuurlijk vragen wij u om gebed zodat deze beweging mag/kan uitgroeien tot iets heel moois.

Een pelgrimslied, van Salomo. Als de HEERE het huis niet bouwt, tevergeefs zwoegen zijn bouwers eraan; als de HEERE de stad niet bewaart, tevergeefs waakt de wachter. Het is tevergeefs dat u vroeg opstaat, laat opblijft, brood eet waarvoor u moet zwoegen: de HEERE geeft het Zijn beminde in de slaap. Psalm 127:1-2 HSV

Volg je ons al op YouTube?