De Bijbel staat vol met bovennatuurlijke gebeurtenissen, denk maar aan Noach en de ark, water wat veranderd in bloed, demonen die worden uitgedreven, zieken die op gebed genezen en zelfs mensen die opstaan uit de dood! Als je een Christen bent geloof je deze dingen…..toch? De ongelovigen in de wereld kunnen je dan wel heel vreemd gaan vinden als je dat geloofd, het lijkt in hun ogen waanzinnig dat deze dingen gebeurt zijn in het verleden.

Maar…… zijn de tekenen en wonderen die we in de Bijbel lezen nog voor vandaag de dag? Of zijn we in een tijdperk beland dat het allemaal minder is geworden? Jezus bracht het Evangelie van het Koninkrijk, Zijn volgelingen (discipelen) besluiten Hem daarin te volgen. Het Koninkrijk van God bestaat namelijk niet alleen in woorden maar ook in KRACHT!

Ongeloof en hoogmoed zijn twee blokkades die de zichtbaarheid van Gods koninkrijk in jou leven kan tegenhouden. In deze video wil ik gaan bespreken waarom het zo belangrijk is dat we ons leven spiegelen aan Gods Woord (de Bijbel) en niet altijd direct aan wat we horen en zien om ons heen. Als we besluiten te wandelen in de voetsporen van Jezus kunnen we soms als Godsdienst waanzinnig worden weggezet, maar als je volhard in je geloof zul je de overwinning behalen. Geef God geen rust totdat Hij Zijn koninkrijk gegrondvest heeft en Jeruzalem een lof op aarde is!

Volg je ons al op YouTube?