Kan een boek wat duizenden jaren oud is iets zeggen over de economie van 2022? Het antwoord is ja! De Bijbel geeft ons inzicht in het economische plan van God met deze wereld. Net als in de dromen van de farao over de zeven vette jaren en zeven magere jaren wil God ons als Zijn kinderen inzicht geven in de tijden en seizoenen.

In deze video ga ik het hebben over de betekenis van de 7 jarige cyclus die onze economie vandaag de dag nog steeds beheerst. Dat heeft alles te malen met het sabbatsjaar en het jubeljaar. Als Christenen horen we waakzaam te zijn en te letten op de tekenen der tijden. Datzelfde principe kunnen we ook toepassen op de economie, want het is tenslotte GOD`S ECONOMIE!

Aanbevolen boeken:

De belofte van voorziening van Derek Prince

Leven door geven van Tom de Wal

Volg je ons al op YouTube?