Als we naar muziek luisteren gebeurt er iets in ons lichaam en kunnen gevoelens worden vertolkt die we soms niet onder woorden kunnen brengen. Muziek wordt zelfs ingezet tegen depressies, verslavingsproblemen en dementie. Tegelijkertijd is het goed om te beseffen dat muziek zelden tot nooit neutraal is! De duivel gebruikt muziek omdat hij weet dat dit een krachtig middel is om de mensen door hun gevoel te misleiden. Dat betekend dat we in het lichaam van Christus een goed onderscheid horen te hebben van welke muziek God eert en welke muziek de god van deze wereld, de satan.

Dankzegging, lofprijs en aanbidding zijn drie krachtige manieren waarop we God kunnen aanbidden en de duivel kunnen verslaan! Als de shekinah glorie van God zich openbaart door Zijn kinderen moeten de machten van de duisternis wijken.

In deze video wil ik gaan kijken wat het verschil is tussen deze aanbiddingsvormen en wat hoe belangrijk het is dat we ons uitstrekken naar de glorie van God.

Aanbevolen boeken:

Toetsen van wonderen en tekenen van Derek Prince

Dankzegging, lofprijs en aanbidding van Derek Prince

In Gods aanwezigheid van Derek Prince

Volg je ons al op YouTube?