Voor veel Christenen is de uitspraak van Paulus als titel van deze video een bekende tekst uit de Bijbel. Helaas heb ik de laatste jaren gemerkt dat er soms een totaal andere betekenis aan is gegeven dan er oorspronkelijk mee is bedoeld. Als je namelijk niet goed snapt wat Paulus hiermee bedoelde kan het zomaar eens zijn dat je gaat denken dat “de letter” de Bijbel zou zijn! Of nog erger…… dat het lezen van de Bijbel (Bijbelstudie) je Geest kan doden. Daarom is het belangrijk dat we goed de Bijbelteksten bestuderen om te kijken wat de Heilige Geest tegen ons te zeggen heeft.

In deze video ga ik een paar cruciale vragen behandelen waarvan het erg belangrijk is dat je hier het Bijbelse antwoord op hebt:

Wat is “de letter” waar Paulus het over heeft?

Bedoeld Paulus dat Bijbelstudie je Geest kan doden?

Zijn we in het nieuwe verbond vrij van “moeten” en wetten en regels?

Aanbevolen boeken:

Het actieve, krachtige Woord van Derek Prince

Hypergenade van Michael L. Brown

Volg je ons al op YouTube?