De oprichter van de Leger des Heils Wiliam Booth had al vroeg gezien wat het grootste gevaar zou zijn voor de 20e eeuw: “Het voornaamste gevaar van de twinstigste eeuw zal zijn: godsdienst zonder de Heilige Geest, christenen zonder Christus, vergeving zonder bekering, verlossing zonder wedergeboorte, politiek zonder God en een hemel zonder hel” Ook in de 21e eeuw speelt dit probleem in het christendom en het is helaas alleen maar toegenomen de laatste jaren…..

Er wordt in veel kerken helaas niet meer gepredikt over de hel, sommige denominaties denken zelfs dat uiteindelijk alle mensen wel naar de hemel gaan…. Juist daarom is het zo belangrijk dat we blijven onderwijzen over de hel, maar natuurlijk ook over de hemel!

Wat onderwijst de Bijbel nou precies over deze twee plaatsten in het hiernamaals?

Aanbevolen boeken:

De pijlers van het christelijk geloof van Derek Prince
De weg naar de hel van David Pawson
Horrors of hell, Splenders of heaven van Micheal H. Yeager

Volg je ons al op YouTube?