Oordelen en toetsen zijn twee belangrijke onderwerpen waarin we als Christenen horen te weten wat de Bijbel hierover te zeggen heeft. Vooral op het onderwerp oordelen lijken de verschillende teksten zich in eerste instantie tegen te spreken. Maar een goede verdieping in het Woord leert ons wat God echt vind van een oordeel. Een onderdeel van een goed oordeel is dat we de zaken EERST goed getoetst hebben, dus dat we niet oordelen zonder te toetsen.

In deze video zullen de volgende vragen aan bod komen:

Mag/moet je als Christen kunnen oordelen?

Hoe toets je of zaken uit het vlees, demonisch of uit de Geest zijn?

Hoe kan je de Bijbel het beste lezen?

Aanbevolen boeken:

Toetsen van wonderen en tekenen van Derek Prince

De gaven van de geest van Derek Prince

Gods kracht doorgeven van Derek Prince

Authentic Fire van Michael L. Brown

Volg je ons al op YouTube?