De Bijbel zegt duidelijk dat we met de wedergeboorte vervuld worden met de zalving van de Heilige Geest! God deelt aan Zijn kinderen gaven uit die ze kunnen/mogen inzetten voor de verheerlijking van Zijn naam. Dit doen we door de liefde van God aan andere mensen te laten zien door ze lief te hebben als onszelf. De Geestesgaven zijn mooie en krachtige middelen om dit te doen.

Daarom is het enorm belangrijk dat we gevormd worden in ons karakter zodat we de gaven van de Geest niet misbruiken voor onze eigen eer! De Geest zal ons als Christenen willen vormen naar het beeld van Jezus, als we ons overgeven aan Zijn leiding zal dit het beste vorm krijgen.

In deze video worden de volgende vragen behandeld:

Wie is de zalving?

Hoe ontvang je de gaven van de Geest?

Weet je het verschil tussen de gaven en de vruchten van de Geest?

Aanbevolen boeken:

Toetsen van wonderen en tekenen van Derek Prince

De gaven van de geest van Derek Prince

Gods stem horen van Hanneke van Dam

Authentic Fire van Michael L. Brown

Volg je ons al op YouTube?