God heeft de vijfvoudige bediening in het lichaam van Christis gegeven zodat Zijn lichaam kan worden opgebouwd! Goede leiders zorgen ervoor dat mensen groeien in het geloof en na een paar jaar uitgroeien tot een volwassen persoon in de Geest. Dit doet een leider door zich nederig op te stellen en een houding van een slaaf aan te nemen. Een ware leider van God plaats het belang van Gods koninkrijk altijd boven zijn eigen belang. Helaas komt er ook weleens (geestelijk) misbruik voor doormiddel van manipulatie, daarom heeft God ook zo hoge eisen voor een leider gesteld in de Bijbel. Een ware leider zal met de liefde van God uitkijken naar dat ene schaap wat verdwaald is en het terug naar de kudde willen brengen.

In deze video zal ik gaan behandelen waar een goede leider aan moet voldoen en wat ongezond en gezond BIJBELS onderwijs is!

Aanbevolen boeken:

Gods kerk herontdekt van Derek Prince

Gods kracht doorgeven van Derek Prince

Volg je ons al op YouTube?