De Bijbel zegt heel duidelijk dat onze strijd niet tegen vlees en bloed is maar tegen de geestelijke machten van de duisternis! Daarom is het zo belangrijk dat we de geestelijke wapenrusting oppakken om stand te kunnen houden tegen de listige verleidingen van de duivel. Het koninkrijk van de satan probeert op gemene wijze mensen te bezetten en ziek te maken. Dit koninkrijk bestaat uit vervelende soorten demonen die door allerlei zonden in ons leven proberen te komen.

Maar gelukkig heeft Jezus heeft deze duistere machten overwonnen aan het kruis op Golgotha, halleluja! Hierdoor kunnen de volgelingen van Jezus in Zijn naam de boze geesten ook bevelen om te wijken. Hierdoor zullen gebondenheid en ziekten geen plaats meer hebben in ons leven.

In deze video ga ik behandelen wie de demonen zijn en op welke manier je ze binnenlaat in je leven. Ook ga ik de vraag behandelen wat de Bijbel zegt over hoe je moet omgaan met ziekte, want in de naam van Jezus zit bevrijding en genezing!

Aanbevolen boeken:

Lucifer ontmaskerd van Derek Prince

Zij zullen boze geesten uitdrijven van Derek Prince

Vijanden die tegenover ons staan van Derek Prince

Volg je ons al op YouTube?