De wereld word steeds instabieler en de weeën van het einde der tijden worden steeds zichtbaarder. De oorlogen tussen landen, hongersnoden en pandemieën zijn al duizenden jaren geleden voorspeld door de Bijbel. Deze dingen zullen toenemen hoe dichter we komen bij de wederkomst van Jezus.

Ook het komen en gaan van de wereldrijken staat al duizenden jaren beschreven en zijn met een exacte precisie vervuld, dat kunnen we zien als we de profetieën erbij pakken van de profeet Daniel. Het gouden beeld in de droom van Nebukadnezar en de dieren in de droom van Daniel voorzegden al welke wereldrijken aan de macht zouden komen.

Maar dat niet alleen, ook zegt de Bijbel dat er in het einde der tijden een verdeeld en hersteld koninkrijk zal ontstaan wat er al eerder geweest is. Uiteindelijk zal de wereldcrisis uitdraaien in de strijd om Jeruzalem bij de grote rivier de Eufraat.

In deze video wil ik gaan behandelen wat de Bijbel precies zegt over deze profetieën, ben jij klaar voor het einde?

Aanbevolen boeken:

Wake up van Arno Lamm en Emile-Andre Vanbeckevoort

De eindtijd wat gaat er gebeuren? van Derek Prince

Daniël van Dick M. Stichter en Jeep van der Schoot

De openbaring van Jezus Christus van van Jeep van der Schoot

Het mysterie van de opname van Jaap Dieleman

Volg je ons al op YouTube?