Het is als Christen belangrijk dat we de wereld het goede voorbeeld geven hoe we op een verstandige manier kunnen omgaan met geld. Jezus zegt heel duidelijk dat geld de toetsing is waarop Hij je wel of niet met meer van Hem zal toevertrouwen. Als je tenslotte in geld oneerlijk bent waarom zou je in al het andere dan wel eerlijk zijn? Je kan niet God dienen en de Mammon, de farizeeërs waren geldzuchtig en konden zo het koninkrijk van God niet binnengaan.

Wat zegt de Bijbel dan over het belang van bijvoorbeeld netjes je belastingen betalen en wat er gebeurt als je dat niet doet? Veel mensen denken door oneerlijkheid hun vermogen te vermeerderen want de zucht naar geld is tenslotte de wortel van het kwaad.

In deze video ga ik het hebben over het belang van eerlijkheid m.b.t. geldzaken, als we veel zaaien zullen we ook veel oogsten!

Aanbevolen boeken:

De belofte van voorziening van Derek Prince

Leven door geven van Tom de Wal

Volg je ons al op YouTube?