Vanaf vandaag staan er 17 nieuwe video`s van de verdiepingsserie online! Dit zijn (voorlopig) de laatste onderwijsvideo`s, veruit het meeste wat in de Bijbel staat is behandeld in zowel de Bijbelschool als in de verdiepingsserie. Natuurlijk zijn er altijd nog wel een paar dingen die je vergeet maar ik verwacht dat dit onderwijs een sterk fundament kan bieden aan een Christen en je zal helpen in je Geestelijke groei. Vergeet nooit om in al het onderwijs zelf je Bijbel erbij te pakken en goed mee te lezen, zo leer je tenslotte het beste iets. En als je het geleerd hebt is het daarna natuurlijk de bedoeling dat je het ook in de praktijk brengt. Wij mogen de liefde van Jezus aan andere mensen geven, wij hebben tenslotte goed nieuws! Ik hoop op mijn YouTube kanaal jullie van mijn reis naar India op de hoogte te houden! Gods zegen!

De lijst van de 17 nieuwe delen:

– V8. Ben je WEL of NIET opnieuw geboren?
– V9. Ben je EERLIJK of ONEERLIJK met GELD?
– V10. Waarom ging JEZUS om met ZONDAARS?
– V11. HEMEL of HEL?
– V12 Kingdom NOW of Kingdom LATER?
– V13. ETEN en VASTEN?
– V14. SABBAT, FEESTEN, of VRIJHEID?
– V15. OORDELEN en TOETSEN
– V16. ZALVING of VORMING?
– V17. Wat is gezond BIJBELS leiderschap?
– V18. BEVRIJDING en GENEZING!
– V19. WELVAART of LIJDEN?
– V20. Ben je PASSIEF of ACTIEF als Christen?
– V21. BIDDEN voor een HERLEVING!
– V22. Is God BOOS of VERBLIJD?
– V23. Een JUK met een ONGELOVIGE?
– V24. Ben JIJ klaar voor het EINDE?

Volg je ons al op YouTube?